03-11-2021

Dankdag 2021 - we zijn dankbaar voor...

Wat is er iedere dag weer veel om voor te danken. Dankt u vandaag mee?

  • Dat God ieder jaar weer voorziet in wat ik nodig heb
  • Voor de geboorte van onze zoon Seth, aan het begin van dit jaar.
  • Voor het werk, dat ik weer mocht oppakken na mijn verlof.
  • Voor verschillende advocaten die mij goed nieuws brachten over hun clienten: mevr. Khademi, Baghaei, Shafeishiraz, Javanmardi, Zahre, en dhr. Rahjooy, Mousavi, Ehsani en Nazari ontvingen alsnog een verblijfsvergunning nadat hun aanvraag in eerste instantie werd afgewezen.
  • Voor Hamed, Rashed en Samim, die ik in het verleden bijstond in hun procedure en die nu na bijna zes jaar procederen een verblijfsvergunning kregen
  • Voor de positieve ontwikkelingen in onze contacten met de IND, en de webinars die we vanuit Gave voor hen hebben ontwikkeld. Bid ook om zegen over deze kennistrainingen, zodat IND-medewerkers hun werk beter kunnen doen
  • Voor mijn nieuwe website die werd ontworpen en gerealiseerd
  • Voor nieuwe leden in mijn achterbancomité
  • Voor mijn achterbancomité, familie, vrienden en kennissen die praktisch en financieel ondersteunen
  • Voor mensen die mij steunen in mijn missie en met wie ik zo samen mag bouwen aan Gods koninkrijk

Mijn werk financieel steunen?

Doneer direct!