Logo Mulder Elspeet.png

U heeft een bouwkavel en wilt een vrije-sectorwoning bouwen? Welkom bij Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV. Dé aannemer voor nieuwbouw, maar óók voor verbouw en renovatie van bestaande gebouwen en woningen. Van kleine uitbouw tot complete realisatie van vrijstaande woningen zoals bungalows, villa’s en landhuizen: onze ervaren vakmensen maken er vakwerk van. 

Auto Heijkamp SocialMedia logo.jpg

Auto's (ver)kopen is onze passie. Onze missie? Elke klant gegarandeerd rijplezier. In elke Heijkamp-auto, elke dag opnieuw. Op weg naar een 100% tevreden klantenkring. Hoe? Heel simpel. Door net een beetje beter te zijn. We beloven daarom niets. We doen. Onze auto's betrekken we uit onze brede inkoopkanalen, waaronder diverse merkdealers. De occasions worden bij binnenkomst zorgvuldig gecontroleerd, zowel optisch als mechanisch. Betrouwbaar is ook echt betrouwbaar bij Auto Heijkamp.

ASB logo.jpg

De activiteiten van ASB in Bouw en Ontwikkeling mag je gerust allround noemen. Specialismen die elkaar zinvol kunnen aanvullen. Bij alles wat we doen streven we voortdurend naar verbetering van kwaliteit en toegevoegde waarde voor elke opdrachtgever of partner, wat de wens ook is. Met veel aandacht voor omgeving, gebruikers, duurzaamheid, innovatie en degelijkheid. Zo kunnen we een belangrijke, verhelderende schakel zijn in het bouwproces.

Buytengewoon.jpg

Wij zijn BUYTENGEWOON. Althans, onze tuinen zijn dat. Of uw tuin groot of klein is, dat maakt ons niet uit. Elke tuin is een uitdaging, en die gaan we graag aan. BUYTENGEWOON biedt een totaalconcept: van een stijlvol tuinontwerp tot vakkundige tuinaanleg – desgewenst inclusief veranda, bergruimte of buitenkeuken. Ook bieden we u tuinonderhoud op maat. Zo bent u verzekerd van één betrouwbare partner die u op tuingebied volledig ontzorgt.

Logo Hazeleger.jpg

Goede banden zijn van levensbelang. Met het juiste type band onder uw personenauto, vrachtwagen of landbouwvoertuig bent u verzekerd van grip op de weg, stabiliteit en duurzaam rijcomfort. U kunt veilig optrekken, remmen en (met belading) rijden over het asfalt of door het mulle zand. Als ervaren bandenspecialist adviseert Hazeleger u graag over de beste oplossing voor de scherpst mogelijke prijs.

B. Visser.jpg

Organisatie-verbetering en mediation

Op zoek naar een heldere positionering? Een veelzijdige en complexe organisatievraag? Behoefte aan een sparringpartner voor strategie en vooruitgang? Advies of interimmanagement? Onafhankelijke mediation/conflictbemiddeling? Toe aan overdracht van je bedrijf naar een volgende generatie? Zie de website voor meer informatie. Samen helder vooruit.

Logo Van den Berg.jpg

Het samenstellen van een verzekeringspakket doet u pas goed, als u een afweging maakt welke financiële risico’s u wilt en kunt lopen en welke u niet wilt lopen. Wij willen deze risico’s graag voor u in kaart brengen en samen met u een selectie maken, wat u wenst te verzekeren en wat juist niet. Voor uzelf en uw huisgenoten. Thuis, op reis, met de auto of motor. Nu maar ook later.

Eigentyds Logo Hazeleger.jpg

Bij de industriële winkel Eigentyds in Nunspeet koop je voor weinig geld unieke industriële meubels en woonaccessoires van handgemaakte topkwaliteit. Wij hebben een eigen fabrikant in India en importeren rechtstreeks. Daardoor bieden wij unieke producten van topkwaliteit aan tegen de beste prijskwaliteitverhouding. Wij geven dan ook niet voor niets een laagsteprijsgarantie.

Logo Koetsier Agri.jpg

Met jarenlange ervaring in pluimveeservice, agriservice en stalreiniging kunnen wij snelle en hoge service aanbieden. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het vak en weten van aanpakken. Wij zijn voornamelijk actief in pluimveeservice maar bieden daarnaast ook overige diensten in agriservice en stalreiniging aan. Ook voor een helpende hand in de bouw of andere gerelateerde klussen staan onze vakmannen voor u klaar.

Logo Wielink.png

Wielink Websolutions ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties. Online oplossingen die impact hebben en rendement opleveren. Een aansprekende SEO-geoptimaliseerde website is de basis, maar Wielink gaat verder. Bouwt maatwerk e-commerce systemen die optimaal presteren. Ontwikkelt webapplicaties die bedrijfsprocessen optimaliseren en die impact hebben en rendement opleveren. Met welke creatieve oplossing van Wielink Websolutions neem jij een voorsprong op concurrenten?